Tervetuloa Nano Meikin

Nahkatyöt Helsinki

Nano Meikissä olemme erikoistuneet nahkapintojen hoitamiseen, korjauksiin ja maalauksiin. Colourlock-tuotteilla voimme korjata, eheyttää ja värjätä aitoa sekä keinonahkaa.

Olemme koulutettu Colourlock-asentamo

Colourlock-tuotesarjaa käyttävät mm. BMW, Porsche ja monet muut valmistajat alkuperäisten sisustojen nahkojen värjäykseen.

Sävytämme aina värin kohteen mukaan joko alkuperäiseen sävyyn tai asiakkaan toivomusten mukaisesti. Työt onnistuvat pienien reikien paikkauksista ja osamaalauksista aina kokonaisiin sisustan värin vaihtoihin.

Meiltä onnistuu myös nahkojen ja muovien osalta sisustojen värinvaihdot tai korjaukset alkuperäisellä värillä. Ajan saatossa nahka kuivuu ja alkaa halkeilemaan tai värjäytymään, mikäli sitä ei hoida ajoissa oikein. Oikeilla aineilla saamme putsattua, ehostettua sekä suojattua nahkaa.

Suosittelemme hoitokäsittelyjä aina uudesta nahasta vanhaan asti. Työ onnistuu meillä paikan päällä tai voimme noutaa autosi ja räätälöidä palvelumme tarpeittesi mukaan.

Mikäli penkissä, ratissa, ovipahvissa, kojelaudassa tms. on halkeama/reikä tai värivirhe mihin ei enää pesu ja hoito riitä, voimme korjata sen!

Käsittelyssämme siitä tulee kuin uusi ja jopa kestävämpi alkuperäiseen verrattuna! Käsittelemme autot, veneet, rekat, huonekalut, moottoripyörät, kengät, moottoripyörävarusteet, asusteet jne.

 

Voimme korjata ja eheyttää:

– Aitoa ja keinonahkaa
– Kuivaa, kovaa, murtunutta, palanutta tai repeytynyttä nahkaa
– Halkeamia, vekkejä, reikiä ja naarmuja
– Veden ja rasvan aiheuttamia vahinkoja
– Lemmikkien aiheuttamia jälkiä

Meidän kumppanimme